É-L-E-T
Egyesület

Tuesday, October 22, 2019
Deutsch (DE-CH-AT)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Címlap Programok Szolgáltatások

Szolgáltatások

Nyelvtanulási támogatás másképp

There are no translations available.

Egyesületünk német anyanyelvű tagja igény szerint részt vesz a német tanórán, és a tanulók tehetsége szerinti maximális eredmény elérése érdekében segíti a gyerekek német tanulását, helyes kiejtését, felkészülését versenyekre és a zsűri munkáját.

Kapcsolat  felvétele: Farkas Marion Tel.: 20 455-3977 vagy az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   e-mail címen.

Eddigi tevékenységünkről részletes infó a Programok 2012  menüpont alatt található.

  

Feng Shui

There are no translations available.

Feng Shui

A Feng Shui a térrendezés művészete, amely a fizikai testen kívüli energiatér rendezésével foglalkozik, eredete Kínába, körülbelül ötezer évre nyúlik vissza.

A Feng Shui alkalmazásának célja, a szép és harmonikus életterek kialakítása, amelyek ösztönzően hatnak az emberre. A Feng Shui teremtette harmónia feladata, hogy javítsa az emberek egészségi állapotát, fokozza életkedvüket és személyes fejlődésüket, illetve, hogy jólétet, bőséget teremtsen az életükben.

A Feng Shui lényege, hogy életünket, egészségünket, sikerességünket alapvetően befolyásolja az a ház, lakás, munkahely, amelyben élünk vagy dolgozunk. A Feng Shui elmélete szerint a lakásunk a testünk leképezése; a bejárati ajtó a szájnak, az ablakok a szemnek, a folyosók az artériáknak és a beleknek, a falak pedig a bőrnek felelnek meg. Minél egészségesebb és harmonikusabb az épület "teste" kívül és belül, annál hatékonyabban segíti, táplálja vágyaink beteljesülését.

A Feng Shui nyolc életterületet határoz meg, amelyre hatást gyakorolhatunk:
. - karrier, emberi kapcsolatok
. - házasság, szerelem
. - egészség, család
. - gazdagság, siker
. - segítőkész emberek, utazás
. - kreativitás, gyerekek
. - önművelés, tudás
. - hír, hírnév

Fürst Valéria  Feng Shui tanácsadó segítségével, jobbá és harmonikusabbá teheti otthonát, munkahelyét, mindennapi életét.
Kapcsolat  felvétele: a  20 327-6609  telefonszámon, vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it    e-mail címen.

 

Vércukormérés

There are no translations available.

2009. évi SZJA 1%-ából vásárolt vércukormérő készülékkel szakemberünk segítségével lehetőség van a szűrővizsgálat igénybevételére. Igény bejelentése, illetve kapcsolat felvétele: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen vagy a 20 3931944 telefonszámon.