É-L-E-T
Egyesület

Friday, December 06, 2019
Deutsch (DE-CH-AT)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Címlap Archívum Hírek 2008.

Hírek 2008.

Jó Hír Napja

There are no translations available.

2008. szeptember 12.

Városház tér

A Hírváró a jóHírhozó havilap szeptember 12-ére meghirdette a JóHír Napját!

Várják mindazon médiaszereplők csatlakozását, akik vállalják, hogy e napon (vagy legalább a nap egy részében) jó híreket sugároznak, illetve közölnek. Kezdeményezésükhöz nemcsak a média, hanem bárki csatlakozhat. Bővebben: www.hirvaro.hu

Csatlakozási szándékukat fejezték ki: É-L-E-T Egyesület; YoRádió; Fehérvár TV; Magyar Vöröskereszt; Első Horváth-Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány; Mi és Te Egyesület; Tiszta Magyarországot Mozgalom; InteretnoStudio Közhasznú Művészeti és Kulturális Alapítvány; Fejérinfo.hu; Albagrafo Kft; Rajkó zenekar; Bíró András költő, író; Lipóti Pékség; Tolcsvay Béla énekmondó; Székesfehérvár Polgármesteri Hivatala. 

CSR Hungary Díj 2008

There are no translations available.

2008. október 30.

Budapest, Európa Kongresszusi Központ

Az É-L-E-T Egyesület szakemberei által megalkotott Felelősen a Közösségért! Felelősen Fehérvárért! elnevezésű társadalmi felelősségvállalási program a CSR Hungary Díj 2008 Különdíját kapta. Több mint 30 pályázat érkezett be az először meghirdetett CSR Hungary Díjra különböző kategóriákban (CSR menedzsment nagy-és kis-középvállalkozásoknak, Közös felelősség-stakeholder megoldások, különdíj). Az értékelés a nemzetközileg elfogadott CSP (Corporate Social Performance) modell alapján történt, mely a cégek CSR teljesítményét méri.

Természetesen az egyesület tagjain kívül részt vettek a program megalkotásában, a hozzá tartozó kreatív anyagok megtervezésében olyan szakemberek is, akik a marketing kommunkáció, a vizuális megjelenítés terén mozognak otthonosan.

Az alkotó csapat tagjai: Baranyi Anikó (Polgármesteri Kabinet, marketing kommunikációs tanácsadó); Dori-Horváth Dániel(Neosoft Informatika,fejlesztő); Farkas Tamás ( Polgármesteri Kabinet, tanácsadó, a felelősségi program koordinátora); Kovács András (Absurd Reklámügynökség, tervező grafikus); Lőrincz Réka (Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, Gazdaság és Tudomány Diplomáciai Főosztály ösztöndíjasa); Peschka Judit (Absurd Reklámügynökség, tervező grafikus).

A (térítésmentes) pályázatokat Bíráló Bizottság összetételét tekintve az volt a cél, hogy a gyakorlati üzleti életben, menedzsment rendszerben is jártas tekintélyes szakemberek több területről, több szempontból tudják megközelíteni a társadalmi felelősségvállalást.

A Bíráló bizottság tagjai: Dr. Angyal Ádám egyetemi tanár, Dr. Futó Péter a MGYOSZ elnöke, Dr. Kupa Mihály közgazdász, a MOL Felügyelő Bizottságának elnöke, egykori pénzügy miniszter, Marschall Miklós a Transparency International Ázsia és Közép-Európa regionális igazgatója Dr. Pakucs János a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, Pallaghy Orsolya Fenntartható Fejlődés szakértő, Dr. Szegvári Péter területfejlesztési szakértő és címzetes egyetemi docens, Takács János a Menedzser Szövetség elnöke, Vincze Miklós a VAM Design Center ügyvezető igazgatója. 

Székesfehérvár Felelősség Napja

There are no translations available.

2008. szeptember 20.

Az É-L-E-T Egyesület által megalkotott, a fehérváriak közösségi szerepvállalását ösztönző társadalmi felelősségvállalási program szellemiségét követve Warvasovszky Tihamér polgármester - idén ősszel - szeptember 20-ára meghirdette Székesfehérvár Felelősség Napját. Ezen a napon, a területi képviselők vezetésével mindenki saját belátása, saját anyagi lehetőségei, fizikai állapota, segítő szándéka szerint jót cselekedhet a városrészért, az ott élő emberekért.

Az őszi nagytakarításnak (szeptember 20) lesz egy tavaszi párja is. Az időpontot a polgármesteri hivatal munkatársai később fogják egyeztetni a területi képviselőkkel.

A felelősségi program nem csak a szűkebb környezetre koncentrál, hanem az egész városra, valamennyi fehérvárira, hiszen Székesfehérvár mindannyiunk otthona. Mindannyian felelősek vagyunk érte.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

2008. szeptember 20.

Komposztálás és környezetbarát életvitel
Székesfehérvár

A komposztálással csökkenti az élete során kitermelt hulladék mennyiségét. Miután csökkentette (azaz komposztált), a komposztot újrahasznosíthatja a kiskertjében. Ezt követően a komposzt az, ami újra feldolgozza a tápanyagokat, amelyek ezzel belekerülnek a talajba és a növényekbe. Most már bizonyára világos, hogy miért tartja számon a kormány a komposztálást az újrafelhasználás egyik módjaként. A növényfejlődés megindul, és a környék egészsége és esztétikai étéke is helyreáll.

Napjainkban egyre több az ökológiailag tájékozott fiatal, akik nagyszerű segítséget jelenthetnek az otthoni komposztálásban. Pedagógiailag helyes, és a gyerekek számára is érdekes feladat, ha nekik kell a konyhai maradékokat tartalmazó vödröt a komposztládához szállítani és ott kiüríteni. A feladaton keresztül egyszerre kel életre előttük a természet és a biológia csodálatos világa, hiszen a szemük előtt fog a múlt heti maradék gazdag földdé változni.

Az ARISZ által elindított "Mutass jó példát" programsorozat keretében az együttműködő partnerek most a nyugdíjasokat szólították meg. Az Esélyegyenlőségi Hónap keretében a szervezők mintegy 120 nyugdíjasnak kívánnak térítésmentesen komposztkeretet, tájékoztató anyagokat biztosítani.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Egészségébresztés reggelivel

There are no translations available.

2008. szeptember 18.

Székesfehérvár - Polgármesteri Hivatal

Székesfehérvár társadalmi felelősségvállalási programjához csatlakozva, a CerbonaZrt. és a Personal Best Kft. Egészségébresztő programjának keretében gyümölcsös reggelit osztottak minden munkába érkező kollégának. A program célja az volt, hogy felhívják a hivatalban dolgozók figyelmet arra, hogy az egészséggel való törődés a munkahelyen is fontos. Az egészséges reggeli csupán egy apró eleme annak, hogyan figyelhetünk oda egészségünkre munka közben is.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

A Hírváró kiadója Felelősen Fehérvárért!

There are no translations available.

2008. május

A Hírváró a JóHírhozó havilap kiadója is csatlakozni kíván az É-L-E-T Egyesület által megalkotott és Székesfehérvár polgármestere által elindított társadalmi felelősségvállalási programhoz. A havilap, szeptember 12-én, a Jó Hír Napján szeretne átadni Székesfehérvár óvodásainak és kisiskolásainak egy környezetvédelmi tájékoztató és nevelő szándékú kiadványt.

Kezdeményezésük lényege, hogy a városban élő, dolgozó vállalkozók hozzanak létre olyan termékeket, szolgáltatásokat (vagy nevezzenek át már meglévőket), amelyek a Fehérvárért nevet viselik. Lehet ez például cukrász-vagy péktermék, vagy valamilyen szolgáltatás, szolgáltatási csomag is. Ennek lényege, hogy a bevétel általuk meghatározott részét egy elkülönített alapba fizetnek be, amelyet a lap kiadója, a Könyves Kálmán Közhasznú Horváth-Magyar Kulturális Alapítvány kezel. A kiadó, a befolyt összegből fogja elkészíttetni szakemberek bevonásával a gyermekeknek szóló kiadványt.

Részletes információ: www.fehervarert.hu

Közös fellépés az illegális szemétlerakókkal szemben

There are no translations available.

2008. szeptember

Székesfehérvár

Székesfehérvár Önkormányzata - a város társadalmi felelősségvállalási programjához kapcsolódva - a Gaja Környezetvédő Egyesülettel közösen nyújtott be pályázatot a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kiírására, ami az illegális hulladéklerakók felszámolását ösztönzi. A pályázattal közel 3,5 millió Ft támogatást sikerült elnyerni, ami 870 ezer forint önerővel egészül ki. A program keretében hat helyszínen kerül sor illegális hulladéklerakók felszámolására és fontos cél a területek utógondozása is. A pályázati partnerek kiemelt szerepet szánnak a szemléletformálásnak.

Egyesületünk, mint Székesfehérvár felelősségi programjának megalkotója szintén részt vesz majd az őszi akcióban.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Mutass jó példát!

There are no translations available.

2008. augusztus 9.

Székesfehérvár - palotavárosi tavak

Elindult a "Mutass jó példát" programsorozat. Az Alba Régia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület ennek keretében, az ÁNTSZ támogatásával, 2008. augusztus 9-én parlagfű mentesítési akciót tartott a palotavárosi tavaknál. Székesfehévár társadalmi felelősségvállalási programja szerint közös érdekünk a parlagfű, gyommentes, rendezett környezet!

A parlagfű Magyarországon a legnagyobb területen előforduló, legelterjedtebb gyomnövény, melynek pollenje az egyik legerősebb ismert allergén. A parlagfű elleni védekezésen túl fontos, hogy a többi allergén ellen is védekezzünk, mivel ezek a növények együttesen fejtik ki irritáló hatásukat.

Kérjük Székesfehérvár lakosságát, hogy mindannyiunk egészségének védelme érdekében, aktív közreműködésével állítsa meg a parlagfű terjedését. 

Open Spaceworkshop a Macher Kft. dolgozóival

There are no translations available.

2008. július 1.

Székesfehérvár - Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola

Az É-L-E-T Egyesület egy újabb példaértékű, városi szintű kezdeményezés kidolgozója és részese volt. A székesfehérvári polgármesteri kabinet, a Macher Kft., valamint egyesületünk közös szervezésében, 2008. július 1-jén került sor egy Open Spaceworkshopra. A workshop kapcsolódott Székesfehérvár felelősségi programjához. A workshop a "Személyes felelősségünk Székesfehérvár épített és természeti értékeinek megóvásában" címet, és a "Mit tehetünk Székesfehérvár értékeinek megóvása érdekében?" alcímet kapta.

A workshop célja az volt, hogy az 5 órás program során a résztvevők minél több problémát és hozzájuk kapcsolódó megoldást fogalmazzanak meg. A Macher Kft. dolgozói nem tétlenkedtek, és 15 téma került fel a lapokra. Az egyesület EU és CSR szakértője részt vesz a témalapok kiértékelésében, és segít megfogalmazni a város számára a konkrét teendőket is.

Nagy öröm volt számunkra a Macher Kft. dolgozóival együttműködni! 

24 órás figyelem

There are no translations available.

2008. június 27.

Székesfehérvár - SzéphőZrt. épülete

Az egyesület által alkotott Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! program kiemelt témája Székesfehérvár közbiztonságának további javítása. Azon túlmenően, hogy saját tulajdonunkat rendben tartjuk, védjük az illetéktelen behatolás vagy rongálás ellen, köztereinket is védenünk kell. A város évről évre egyre többet költ egy-egy tönkretett, korábban megszépített terület, eszköz, épület újabb és újabb rendbetételére.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Sportos születésnap

There are no translations available.

2008. június 21.

Alba Pláza - Székesfehérvár

Az egyesületünk által megalkotott Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! elnevezésű társadalmi felelősségvállalási program eszmeisége egyre több csatlakozót vonz. Az Alba Plaza 9. születésnapja alkalmával, június 21-én - kapcsolódva a programunk egészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseihez - elindít egy SpinningDuatlon sorozatot, amelynek az ünnepen túl az is célja, hogy felhívja a plázába látogatók figyelmét az egészségesebb életmódra.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Kutyaürülék mentesítés

There are no translations available.

2008. június 20.

Belső Viziváros

Belső Viziváros önkormányzati képviselője, az Esélyek Háza igazgatója, Márton Zoltán is csatlakozott a Warvasovszky Tihamér polgármester által június 1-jére meghirdetett Társadalmi Felelősségvállalás Napjához. A terület önkormányzati képviselője, 2008. június 20-ára (péntek), 16 órai kezdettel kutyaürülék-mentesítési akciót és felszíni szemétszedést hirdetett meg.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Klímavédelmi kampány Magyarországon is

There are no translations available.

2008. június 07-08.

Budapest - Margitsziget

Az Európai Bizottság által elindított környezetvédelmi tudatosító kampány Magyarországra ért. „Az éghajlatváltozás rajtad múlik!” című programsorozatban sportesemények, fiataloknak szánt vetélkedők, valamint televíziós hirdetések próbálják felhívni a figyelmet az éghajlatváltozásra. Ennek keretében a hétvégén a Margitszigetre várják a sportolni vágyókat.

A kampány internetes oldalánaz érdeklődők tippeket kaphatnak, hogy hogyan tehetnek személyesen az éghajlatváltozás megfékezése érdekében

Read more...

A SzéphőZrt. dolgozóinak is fontos

There are no translations available.

2008. június 06.

Székesfehérvár - Török udvar

Pénteken délután a SzéphőZrt.is csatlakozott az egyesületünk által életre hívott "Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért!" elnevezésű városi társadalmi felelősségvállalási programhoz. Ennek keretében a Jókai utcában található Török udvarban a cég dolgozói társadalmi munkát végeztek. A széphős munkavállalók falbontási, törmelék elhordási és parkosítási munkákat végeztek. 

Együtt Fehérvárért!

There are no translations available.

2008. június 1.

Sóstói Stadion és környéke

Az É-L-E-T Egyesület által megalkotott és Székesfehérvár Polgármestere által, február 19-én elindított Felelősen a közösségért! Felelősen Fehévárért! programhoz az elsők között csatlakozott a Videoton Baráti Kör, a Fehérvár FC felnőtt és utánpótlás csapata, valamint a Red BlueDevils szurkolói csoport. Az Együtt Fehérvárért! elnevezésű közösségi nap június 1-én, a Társadalmi Felelősségvállalás Napján 10 órakor kezdődik és várhatóan 12 óráig tart. A rendezvényt a Sóstói Stadion főbejáratánál megnyitja Juhász László a Videoton Baráti Kör Egyesület elnöke. Az Videoton Baráti Kör által szervezett közösségi naphoz több mint huszan társultak.

Felelősen együttműködő partnerek:

Fehérvár FC felnőtt és utánpótlás csapata, Red BlueDevils szurkolói csoportja, Székesfehérvár Álompárja, Diana bútorbolt, FETÉVSZER Kft, Alpha-Vet állatkórház, Táncsics Mihály Általános Iskola, Vörösmarty Mihály Általános Iskola labdarúgó palántái, Batthyány u. Orvosi rendelő, Zöld Kerekasztal Társaság, Gaja Környezetvédő Egyesület, Dunafém-Maroshegy , Varkocs György boksz klub, ARAK , Akác presszó, Sóstói Stadion Kft. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Sóstói klubja, Alsóvárosi Közhasznú Kulturális Egyesület, Városunk Lakóiért Szövetség, Fejér Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság, Radics József és Brájer Éva önkormányzati képviselők, Gál Péter Pál a sportbizottság elnöke, Juhász László az Ifjúsági és Civil bizottság elnöke, Depónia Kft, Városgondnokság, magánszemélyek, lakók.

A szervezők azt kérik, hogy csatlakozási szándékukat, illetve kérdéseiket  a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it email címre küldjék!


Bővebb információ: www.fehervavert.hu

Felelősen Szedreskertért!

There are no translations available.

2008. június 1.

Vidámpark bejárata

Warvasovszky Tihamér polgármester, Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! program keretében megtett felhívásához, ismét Szedreskert lakóközössége és önkormányzati képviselője csatlakozott elsőként. A Társadalmi Felelősségvállalás Napján a körzetben elektronikai hulladékgyűjtést tartanak a Vörösmarty Általános Iskola előtt, a Pintér Károly lakásszövetkezet fémgyűjtést szervez, illetve az épületek elbontását követően megtörténik a Vidámpark kitakarítása is.

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

Több ezer mosolygó arc

There are no translations available.

2008. május 25.

Bregyó-közi Sportcentrum

2008. május 25-én csodaszép időben immár másodszor került megrendezésre a „Vissza a jövőbe” Régiós Családi Nap. A város egyik legfiatalabb civil szerveződéseként, az É-L-E-T Egyesület által életre hívott rendezvény szervezéséhez idén társszervezőként Székesfehérvár Önkormányzata is sok erőt megmozgatott. A Régiós Családi Nap adott helyszínt a Gyermeknapi Tízórainak és a Közlekedésbiztonsági Gyereknapnak is.

Az idei rendezvényre a Bregyó közi Sportcentrumba érkező nyitott szívű, érdeklődő családok egy igazán kellemes, a család valódi értékeire rávilágító, ugyanakkor tartalmas napot tölthettek együtt. A rendezvényen igyekeztünk olyan környezetet teremteni, ahol az egész család együtt tudja jól érezni magát, egymásra odafigyelve úgy, hogy közben apuka, anyuka, kisgyermek, nagyobb csemete és a nagyszülők is megtalálják minden fő téma őket személyesen érintő aspektusait. Ezért sok, érdekesebbnél érdekesebb feladattal, játékkal, beszélgetéssel készültünk minden korosztály számára. Ehhez a szakmaiságot a város és a régió együttműködő civil szervezetei biztosították.

Read more...

FLOW CHAT

There are no translations available.

2008. május 19.

Tóparti Gimnázium, 2.emeleti aula

Az "Mi dolgunk is!" eseménysorozat zárásaként egy új kommunikációs- és vitatechnika a Flow Chat, azaz a 'beszélgetés művésztének' segítségével oszthatod meg társaiddal véleményed a fenti témákban! A játékmesterek: Lőrincz Réka (É-L-E-T Egyesület) és Farkas Tamás (polgármesteri kabinet).

A MI dolgunk … csak most kezdődik!

There are no translations available.

2008. május 19.

Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola

Hétfőn (2008. május 19.) egy kölcsönös odafigyelésen alapuló beszélgetéssel ért véget „A MI dolgunk is!!” címet viselő interaktív középiskolás program a Tópartiban. Az É-L-E-T Egyesület és a Polgármesteri Hivatal által életre hívott „Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért!” elnevezésű székesfehérvári Felelősségi Program egy újabb fejezete zárult le ezzel. A középiskolás program ugyancsak az É-L-E-T Egyesület kezdeményezésére, az Európai Bizottság anyagi, valamint a Pillar Alapítvány és az Európai Ifjúsági Parlament szakmai támogatásának köszönhetően indulhatott el a témában. Reméljük, lesz folytatás …

Az április-május során megvalósult interaktív előadássorozaton helyi civilek bevonásával a Felelősségi Program prioritásait jelentő három fő témakört, így a környezetvédelem, egészséges életmód és a közbiztonság problémakörét dolgozták fel a középiskolások. Az É-L-E-T Egyesület és a Felelősségi Program egyaránt fontos célcsoportjának tartja az iskolásokat, hiszen ezek a témák számukra is jelentősek. Így fontos, hogy maguk a középiskolások is megfogalmazzák, ők miként látják ezeket a néha már elcsépeltnek és unalmasnak számító témákat, ezek mely vetületei érdekesek számukra, s nem utolsó sorban, ők miben tudják megragadni saját felelősségüket. A három tematikus és egy összefoglaló alkalmat követően tehát „A MI dolgunk” csak most kezdődik!

Bővebb információ: www.fehervarert.hu

"Érezd jól magad"

There are no translations available.

2008. május 14.

Az "Érezd jól magad" elnevezésű prevenciós program témáiból szemezgetünk Tajti András, a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány elnökének segítségével. Szó lesz olyan mindannyiunkat érintő kérdésekről, mint: hogyan kerüljük el, hogy fiatalkorúként bűncselekmények áldozatai, sértettjei legyünk vagy netán meggondolatlan cselekedeteinkkel azok elkövetőjévé váljunk. 

A Tarka Boci tanyára kirándult az egyesület

There are no translations available.

2008. május 03.

Németbánya

Az É-L-E-T Egyesület meggyőződése, hogy az eredményes közös munka, a mindannyiunk által fontosnak tartott, küldetésünkben megfogalmazott értékek közvetítéséhez elengedhetetlen, hogy egy jó csapat dolgozzon együtt. Ezért alakulásunkkor elhatároztuk, hogy hagyományteremtő szándékkal minden évben legalább két közös kirándulást szervezünk.

A 2008-as év első kirándulására május 3-án került sor, amikor a Bakony vadregényes vonulatai közt fekvő Németbányára látogattunk el, ahol a Tarka Boci tanya tulajdonosai látták vendégül egyesületünk tagjait. Örömünkre szolgált, hogy családtagjaink és szűkebb baráti körünk is velünk tartott az egészséges életmód, hagyományos- és bio táplálkozás felfedezéséhez vezető újabb állomásra. A háziak bemutatták a birtokon élő állatokat, az ő nevelésükhöz kapcsolódó színes történetekkel színesítve a délelőttöt, átkeltünk egy kis patakon, és csaláncsípések közepette meglestük a tanya legnagyobb tehenét is. Ezután a kecskéket és kecskegidákat látogattuk meg, majd Sárival a délután folyamán néhányan közelebbi ismeretségbe is kerülhettek a kecskefejés során.

Természetesen néhány házi finomság, furcsaság is kipróbálásra került: ebédre egy kissé édeskés, húsban és gabonafélékben gazdag ősmagyar egytálételt fogyaszthattunk el, mely mellé a felnőtteknek bort, a gyermekeknek házi citromfű teát kínáltak. A délután folyamán íjászkodhattunk, a lurkók kardozhattak, lovagolhattak, közben néhányan vajköpüléssel próbálkoztak – kisebb-nagyobb sikerrel –, majd a délelőtt során gyűjtött lucerna és az oly sok bosszúságot okozott csalán is felhasználásra került: lucerna- és csalán levet préseltünk, ami állítólag nagyon egészséges, és jégkocka formájában is kiváló. A bátrabbak még kutyatej virágot is ettek, mely – mint a háziaktól megtudtuk – kiváló a máj- és epe problémákra, a gyerekek közül pedig sokan Rózától, a tanya kislányától kedvet kapva megízlelték a medvetalpat is. A sok élménytől és játéktól kifáradva uzsonnára a tanyán készített különféle sajtokat és fűszervajakat kóstoltunk, de bizton állíthatjuk, hogy a házi-erdei gyümölcsös joghurt aratta a legnagyobb sikert.

Ismét belepillantást nyertünk hát az egészséges életmód egy alternatív fajtájába, melyet ki-ki belátása és ízlése szerint, saját igényeire formálva ültethet át a mindennapokba. A sok móka-kacagás után már mindannyian várjuk a szeptember eleji két napos kirándulásunkat, ahol a fő téma a környezetvédelem lesz. 

Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! - 2. előadás

There are no translations available.

2008. április 30.

Tóparti Gimnázium, 2.emeleti aula

Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! programhoz kapcsolódó 4 alkalmat felölelő interaktív beszélgetés-sorozat 2. előadása.

Az előadás során a résztvevők "Felnőtt játékok kamaszfejjel" címmel, BirónéFüzy Éva szakértővel beszélgethetnek őszintén minden kérdésről. Az eszmecsere közben egy kis bio étel-ital vár a jelenlévőkre! 

Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! - 1. előadás

There are no translations available.

2008. április 23.

Tóparti Gimnázium, 2.emeleti aula

A Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! programhoz kapcsolódó 4 alkalmat felölelő interaktív beszélgetés-sorozat 1. előadása.

Az előadás során a résztvevők a "Földanya" címü vizuális körjátékkal ábrázolják és beszélgetnek a Földünket érintő globális problémákról. Közben mindenki elkészítheti saját babláblabdáját. A szervezők egyéb ajándékkal is kedveskednek.

Moderátor: Ney Dániel - BOCS Alapítvány