É-L-E-T
Egyesület

Friday, February 21, 2020
Deutsch (DE-CH-AT)Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Címlap Archívum Hírek 2010.

Hírek 2010.

2010.

There are no translations available.

2010

Közgyűlési határozat alapján az egyesület tehetségpontként regisztráltatta magát „Fehérvárért Tehetségpont” elnevezéssel. Az egyesület kidolgozta a programot a régiós szintű tehetséghálózat kiépítésre. Megtörtént a kapcsolatfelvétel, illetve tárgyalások a Teleki, valamint a Csitári Tehetségponttal. Támogatás nyújtása más szervezetek részére tehetségpontként való regisztrációnál (pld. Velencei Kölyöksziget Alapítvány a „Velencei Kölyöksziget Alapítvány Tehetségpontja”).
 

2010. november

There are no translations available.

2010. november
Székesfehérvár társadalmi felelősségi programja 2010-ben is tovább folytatódott. 2010 novemberében megtörtént a kapcsolatfelvétel az új városvezetéssel a jövőbeni együttműködés érdekében.

Fehérvárért Tehetségpont

There are no translations available.

A Fehérvárért Tehetségponthoz kapcsolódóan 2010 októberében elkezdődött a www.belsoertekeink.hu internetes felület kialakítása.
Az oldal 2011 február végén/ március elején indult el. A honlap célja az egyesület eddigi tevékenységének megismertetésén túl az, hogy motiválja az embereket a bennük rejlő tehetség, érték, készség felismerésében és kibontásában. Az oldalhoz kapcsolódóan, az indulás pillanatában létrejött egy Facebook csoport is, "Belső értékeink" néven. Az oldalon rendszeresen jelennek meg írások, és hamarosan elindul svéd mintára egy tanuló kör. Ennek a célja, hogy az emberek személyesen is megoszthassák, átadhassák egymásnak tapasztalataikat, tudásukat.

2010. szeptember

There are no translations available.

2010. szeptember
Új elnök választása (jogerőre emelkedés: 2011. december 2.)