kedd, november 13, 2018

Feng Shui

A Feng Shui a térrendezés művészete, amely a fizikai testen kívüli energiatér rendezésével foglalkozik, eredete Kínába, körülbelül ötezer évre nyúlik vissza.

A Feng Shui alkalmazásának célja, a szép és harmonikus életterek kialakítása, amelyek ösztönzően hatnak az emberre. A Feng Shui teremtette harmónia feladata, hogy javítsa az emberek egészségi állapotát, fokozza életkedvüket és személyes fejlődésüket, illetve, hogy jólétet, bőséget teremtsen az életükben.

A Feng Shui lényege, hogy életünket, egészségünket, sikerességünket alapvetően befolyásolja az a ház, lakás, munkahely, amelyben élünk vagy dolgozunk. A Feng Shui elmélete szerint a lakásunk a testünk leképezése; a bejárati ajtó a szájnak, az ablakok a szemnek, a folyosók az artériáknak és a beleknek, a falak pedig a bőrnek felelnek meg. Minél egészségesebb és harmonikusabb az épület "teste" kívül és belül, annál hatékonyabban segíti, táplálja vágyaink beteljesülését.

A Feng Shui nyolc életterületet határoz meg, amelyre hatást gyakorolhatunk:
. - karrier, emberi kapcsolatok
. - házasság, szerelem
. - egészség, család
. - gazdagság, siker
. - segítőkész emberek, utazás
. - kreativitás, gyerekek
. - önművelés, tudás
. - hír, hírnév

Fürst Valéria  Feng Shui tanácsadó segítségével, jobbá és harmonikusabbá teheti otthonát, munkahelyét, mindennapi életét.
Kapcsolat  felvétele: a  20 327-6609  telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.    e-mail címen.