É-L-E-T
Egyesület

vasárnap, április 21, 2019
Deutsch (DE-CH-AT)Hungarian (formal)English (United Kingdom)


Figyelem!

Egyesületünk új bankszámla száma:

10400889-50526766-87691004

Bővebben...

 

Vércukormérés

Szakemberünk segítségével
lehetőség van a vércukor
szűrővizsgálat
igénybevételére.


Bővebben...


É.L.E.T.-infó
2018/1
Vitaminok a természetből - Zöldségek II.

Bővebben ...

É.L.E.T.- infó 2014/2

Vitaminok a természetből

Bővebben...

É.L.E.T.-infó kiadványsorozat

Kiadványsorozatot indítunk
É.L.E.T.-infó címmel.
A kiadványokban sok ember
számára hasznos témákat
dolgozunk fel.

Bővebben...


2015. december 6.
"Karácsonyi ajándékműhely" 2015.

Bővebben ...

Köszöntő

Üdvözöljük az Székesfehérvári
(Regionális)
Ép-Lélek-Egészséges-Test
Közhasznú Egyesület honlapján!

Bővebben...

Címlap

Hírek 2011.

É.L.E.T.-infó kiadványsorozat

É-L-E-T- infó kiadványsorozat

 

Kiadványsorozatot indítunk É.L.E.T-info címmel. Környezetvédelmi és az egészséges életmódra vonatkozó szempontokat szem előtt tartva, a kiadványokban sok ember számára hasznos témákat dolgozunk fel.

É.L.E.T-info sorozatunk első kiadványa „Örök szezon?” címmel kerül terjesztésre, melyben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy részesítsük előnyben az idénygyümölcsöket és zöldségeket, mert az örök szezonnak ára van, melyet a környezet és az egészségünk fizet meg. Ebben a kiadványban egyszerűen, mindenki számára átlátható módon jelenítjük meg a zöldség és gyümölcsök szezonális fogyasztási idejét. Azt reméljük ettől, hogy bár óriási a választék, és egész évben szinte mindenféle zöldség és gyümölcs kapható, de a brosúrát olvasgatva tudatosabban válogatnak majd az emberek a hatalmas kínálatban, igazodva ezzel a természet rendjéhez.

Második kiadványunk címe  „Amit az őszben a legjobban szeretünk!” . Benne hasznos tanácsok találhatók, hogyan kell házilag komposztot készíteni, valamint gyümölcsöt és zöldséget aszalni.

Harmadik kiadványunk a „Tej és tejtermékek nélkül?” címet viseli. Számos ételallergia mellett a tej és a tejtermékek fogyasztása is évről évre egyre több embernek okoz problémát. Ezek leggyakrabban emésztési-, vagy bőrproblémákban nyilvánulnak meg. A tünetek kialakulását nem csak a tej allergén anyagai, hanem különféle tejtartalmú élelmiszer adalékok is okozhatják. Jelen kiadvány hasznos tanácsokkal szolgál, melyeket részben a szerkesztő saját tapasztalatai alapján állította össze, de javaslunk egy dietetikus, táplálkozási szakértő felkeresését is.

Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért!

Hosszú hónapok szakmai
munkáját követően, 2008. február 19-én, az
É-L-E-T Egyesülettel karöltve,
a város polgármestere útjára indította a
Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért!
programot.

Bővebben...

Felelősen Gondolkodó Önkormányzati Közösségek oldala

A Felelősen Gondolkodó Önkormányzati Közösségek segítik és mozgósítják a település intézményeit, vállalatait, vállalkozásait, társadalmi és civil szervezeteit.
 
Bővebben...

 Fehérvárért Tehetségpont®

Egyesületünk tagjai hisznek abban,
hogy a település élete, fejlődése szempontjából
valamennyi lakója kortól és nemtől
függetlenül értéket képvisel.

 Bővebben...

“Vissza a jövőbe” Régiós Családi Nap

A hagyományteremtő szándékú
kezdeményezés hátterében az
egyesület, Székesfehérvár polgármestere,
valamint a város és a régió civil szervezetei
által képviselt és kiemelkedően
fontosnak ítélt értékek húzódtak.

 Bővebben...